Pelletkachels

De pelletkachel specialist van de Benelux!

Bij de Pelletkoning uit Zeeland bent u op de juiste plaats voor een pelletkahel. De Pelletkoning is dé pelletkachel specialist van de Benelux! Wij leveren moderne Italiaans ontworpen pelletkachels van hoogwaardige kwaliteit tegen de scherpste prijzen! U vind de kwaliteit pelletkachels nergens anders voor deze lage prijzen. Kom gerust naar onze showroom om de kachels te bekijken en u te laten adviseren door een van onze verkopers.

Goedkoopste manier van verwarmen

Een pelletkachel is de nieuwste en goedkoopste trend op het gebied van verwarmen. Een pelletkachel is tot wel 40% goedkoper dan een gaskachel! Dankzij het rendement vindt er haast een volledige verbranding plaats. Dit zorgt ervoor dat het rendement van alle kachels boven de 92% (!) ligt. Ter vergelijking: het rendement van een traditionele houtkachel ligt rond de 50% en een openhaard heeft slechts 30%.

Ecologisch verantwoord

Dankzij het hoge rendement van de pelletkachels is de uitstoot van CO2 minimaal. In tegenstelling tot de verbranding van fossiele brandstoffen zoals kool en gas, komt er bij de verbranding van Pelletkoning houtpellets niet meer CO2 vrij dan er oorspronkelijk door de boom uit de atmosfeer is opgenomen. Dit zorgt ervoor dat verwarmen met een pelletkachel zo goed als CO2-neutraal is!

Alleen maar voordelen

Als u alles bij elkaar optelt, zult u merken dat het aanschaffen van een pelletkachel alleen maar voorbeeld met zich mee brengt. Twijfel dus niet langer, kies voor een milieu- en kostenvriendelijke oplossing en stap over op de heerlijke geborgen warmte van een pelletkachel!

Zie hier ons aanbod pelletkachels.

Pelletkachel weekacties
Premium X9
Voordelen pelletkachels
Premium X9

 

 

 

 

 

 

 

Tevens plaatsen we de pelletkachels en leveren we ook de bijbehorende kachelpijpen. Zowel enkel als dubbelwandige buizen.

Vraag nu een offerte aan via onderstaand aanvraag formulier.

Stel een vraag of vraag een offerte aan